Galleri

Scroll nedad for at se alle billeder og kategorier...
GALLERI
Oldschool/Traditional


Moderne oldschool er inspireret af de klassiske motiver fra gamle bøger og flash. Oftest udføres motiverne med et tvist, tegnet helt fra bunden. Stregen er en bold outline, motiverne er enkle, gerne med masser af sort. Farverne er gul, rød, blå (og sort), eller bare sort med masser af whipshading. Alt dette med undtagelser, da stilarten fortolkes og genfortolkes hele tiden.

Stilen stammer oprindeligt fra Amerikansk traditionel tatovering, men også fra tatoveringen i Nordeuropa og især Nyhavn/Danmark, fra 1930erne og helt frem til i dag.

Japansk


Traditionel japansk tatovering (Irezumi) er fuld af myter. Det siges at metoden opstod 10.000 år før vor tidsregning. Moderne Japansk tatovering opstod i 1600 tallet, da tatovering blev ulovliggjort i Japan. Der er regler for, hvordan man opbygger og sammensætter motiver, baggrunde og vind/vand.

Japansk tatovering som stilart, inspireres især af gamle træsnit og bloktryk. Hokusai's mangaer er en af mange omdrejningspunkterne, og bliver brugt som referencer den dag i dag.

Andre stilarter


Som du kan se i eksemplerne i dette afsnit, laver jeg stort set alt. MEN DET SKAL VÆRE SJOVT, eller i det mindste skal det give mening!

Jeg tager gerne en udfordring op, men bryder mig ikke om en udfordring, blot fordi det skal være svært. 

Udover de mange forskellige stilarter du finder her, laver jeg også en masse cover-up.